7 razloga za reishi-reiši kafu

Kafa sa reshi-reišijem- Najbolje iz DalVite
https://web.facebook.com/DalvitaSrbijaOrganskiProizvodi/
 

 

7 razloga za reishi-reiši kafu – Provereno iz DalVite

Koji su to 7 razloga za kafu sa reishi-reišijem?

  1. Dovodi kiseonik u telo
  2. Nema u nervoze ili kofeinskog šoka zbog Ganoderme
  3. Povećava imunološki sistem
  4. Dovodi u ravnotežu Ph vrednosti u telu
  5. Potpuno prirodna detoksikacija
  6. Sertifikovana Organska Ganoderma
  7. Daje energiju

Kafa sa Reishi- reišijem – provereno iz DalVite.

 

Reiši – Reiši – Ganoderma lucidum – SVET PEČURKA

U tradicionalnoj kineskoj medicini reiši pečurka se kao lekovito sredstvo koristi već 2000 godina,

a danas je zbog neverovatnih isceliteljskih moći postala hit u svetu fitoterapeuta.

Doktor Zoran Stojanović ističe da materije koje u sebi nosi ova dragocena pečurka utiču blagotvorno na skoro sve životno važne sisteme u telu. Uz nju krv ima mogućnost da poveća dotok kiseonika za čak 50 odsto, a poznato je da je sredina s više kiseonika nepovoljna za viruse i bakterije, koji su anaerobna stvorenja.

Apoteka na hrastovom panju

U prirodnoj medicini važi pravilo da lečenje traje onoliko koliko je trajala i sama bolest. Ne treba očekivati brze rezultate, iako će oni biti radikalni, bez štetnih efekata i oplemeniće celo psihofizičko biće. Reiši gljiva (Ganoderma lucidum) ne poseduje apsolutno nikakve nusefekte ili kontraindikacije. To je jedna od retkih terapijskih kategorija koja nema neželjena dejstva. Radi se o pečurki iz porodice Ganoderma koja raste na panjevima drveća, a najcenjenije su one ubrane sa šljive i hrasta. S obzirom na to da je drvenastog sastava, reiši se ne može koristiti u ishrani, ali se zato od nje pripremaju čajevi i razni lekoviti preparati u kombinaciji s drugim lekovitim vrstama. Sušenjem i mlevenjem dobijaju se nanočestice koje još više jačaju njeno blagotvorno dejstvo. Reiši dovodi u ravnotežu osnovne nivoe rada organizma, a to su metabolizam, mikrocirkulacija, imunitet i hormone – objašnjava dr Zoran Stojanović.

Šećer u krvi u normali

Kada je u pitanju metabolizam, reiši prvenstveno reguliše masti i poremećaj glikemije (šećer u krvi), i to za vrlo kratak period. Pankreas luči insulin, a insulin služi da veže glukozu i da joj omogući prelazak u ćeliju. Ceo proces se vrši kroz specifičnu ćelijsku opnu koja ima preko milion ćelijskih otvora s receptorima za svaki molekul i predstavlja izuzetno složen sistem. Receptori prepoznaju molekule, vrše selekciju i, poput portira, odlučuju koga će da puste da uđe, a koga ne. Šećer se vraća u normalu već nakon dva do tri meseca korišćenja – kaže naš sagovornik.

Svaka ćelija čista ko suza

Detoksikacija je jedna od osnovnih preventiva kod svakog stanja i oboljenja, tvrde stručnjaci.- Usled upotrebe pojedinih namirnica, kao što su margarin i termički obrađena ulja, dolazi do niza poremećaja u organizmu. Termičkom obradom na temperaturi od preko 40 stepeni stvaraju se mnoge loše supstance takozvane smole-sapuni. One zapušavaju ćelijsku opnu, krvotok, creva i čitave sisteme organa. Reiši gljiva ima detoksikante koji mogu da očiste ćeliju, tako da kada je posmatrate elektronskim mikroskopom u trenutku kada ste počeli da je koristite i nakon dva i po meseca možete videti kako je ta dinamika proradila. Ono što treba da izađe iz ćelije izlazi, a ono što treba da uđe ulazi. Organizam se oporavi za dva do tri meseca – naglašava dr Stojanović.

Savršeno lekovita kombinacija

Bilo da je pijete u kombinaciji s kafom ili u vidu čaja ili soka, reiši pečurka će vam u kratkom periodu rešiti more tegoba i zdravstvenih problema.- Arabik kafa obogaćena reiši pečurkom ima izuzetno blagotvorno dejstvo na sve funkcije u organizmu. Reiši je prava mala apoteka, a kofein je alkaloid s mnogo pozitivnih strana. Tako dobra kombinacija može mnogo toga da učini za zdravlje. Osim što čisti creva i ubrzava metabolizam, gotovo sve funkcije u organizmu dovodi u red – kaže dr Stojanović.

Dvostruki udarac na ćelije tumora

Reiši sadrži visoku koncentraciju organskog germanijuma, polisaharide i tripertene. Te aktivne komponente dokazano jačaju imunološke ćelije i štite organizam od tumora i različitih vrsta kancera. Stopa zaustavljanja rasta tumora za reiši iznosi 98,5 odsto. Stručnjaci sa Istraživačkog instituta Nacionalnog centra za rak u Tokiju ističu da pojedini antitumorni agensi deluju ne samo na primarne tumore nego i u visokom stepenu sprečavaju pojavu i razvoj metastaza, ako se s korišćenjem započne pravovremeno.

Blagotvorna dejstva

– pomaže kod svih upalnih procesa

– reguliše krvni pritisak, šećer i loš holesterol u krvi

– rešava probleme menopauze i menstrualnih grčeva

– leči virusne, bakterijske i gljivične infekcije, mononukleozu, gastritis, čir na želucu

– regeneriše jetru

– pozitivno deluje na tegobe kod hepatitisa, HPV-a

– pospešuje rad bubrega

– podstiče efikasnost lekova za kancer i hemoterapije

– jača imuni sistem

– podiže apetit

– prevenira osteoporozu, reumatoidni artritis, giht

– blagotvorno deluje na neuralgije, nesanice, vrtoglavice, glavobolje i sve vrste alergija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *